Auteursrechten

Auteursrechten van peelleuters.nl

Behoudens de bepalingen van deze kennisgeving, is deze website en al zijn inhoud, informatie of materiaal het copyright van CV De Peelleuters, samen met zijn licentiegevers. Dienovereenkomstig vormt uw gebruik van onze website of onze diensten geen licentie om het auteursrecht op onze website te gebruiken.


Behalve voor zover toegestaan ​​door de toepasselijke auteursrechtwet van CV De Peelleuters, is elke vorm van gebruik, reproductie of herdistributie van een deel van alle inhoud, informatie of materiaal op deze website, in welke vorm dan ook, hierbij verboden.


U mag, behalve anders met voorafgaande toestemming en uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van CV De Peelleuters, de inhoud niet kopiëren, downloaden, afdrukken, extraheren, exploiteren, aanpassen, bewerken, wijzigen, opnieuw publiceren, reproduceren, opnieuw uitzenden, dupliceren, distribueren of openbaar weergeven , informatie of materiaal op deze website voor niet-persoonlijke of commerciële doeleinden, behalve voor enig ander gebruik zoals toegestaan ​​door de toepasselijke auteursrechtwetgeving.


U mag dergelijke inhoud, informatie of materiaal ook niet verzenden, hosten of opslaan in welke vorm of op welke manier dan ook, inclusief maar niet beperkt tot fotokopiëren, opnemen of in een gedrukte, elektronische of digitale vorm, of op een andere website.


Het is u echter toegestaan ​​de inhoud, informatie of materiaal op deze website te kopiëren voor persoonlijk gebruik, educatief gebruik van individuele derden, gebruik door de overheid of enig ander gebruik dat is toegestaan ​​onder de toepasselijke auteursrechtwetgeving, terwijl u deze auteur 'CV De Peelleuters' erkent als de bron van dergelijke inhoud, informatie of materiaal.


Onder voorbehoud van onze algemene voorwaarden, is het u niet toegestaan ​​om informatie te plaatsen of inhoud toe te voegen die auteursrechtelijk beschermd is door derden. In overeenstemming met de Digital Millennium Copyright Act (DMCA), zullen CV De Peelleuters reageren op verwijderingskennisgevingen of misbruikrapporten van auteursrechteigenaren om beledigende of inbreukmakende inhoud op deze website te verwijderen.